Lappi renkaat tunnus

Lappi Renkaat tarjoaa entistäkin turvallisempia talvirenkaita huomattavasti edullisempaan hintaan. Lappi-talvirenkaat ovat aidosti edullisempi vaihtoehto niille, jotka haluavat ajaa pohjoismaisissa talviolosuhteissa huolettomammin. Nyt kaikilla on varaa ylivoimaiseen pitoon.

Lappi Shuriken nasta

Lappi-talvirenkaat ovat edelläkävijöitä turvallisuudessa edullisemman hintaluokan talvirenkaissa. Lappi Renkaiden johtoajatuksena on liikenneturvallisuuden parantaminen tuomalla huippupito myös edullisempaan hintaluokkaan.

Suomalaista insinöörityötä

Lappi-talvirenkaat on osa Kontio Renkaat -yritystä, jonka kotipaikka on Nokialla Suomessa. Kontio Renkaat käyttää rengasalan parhaita ammattilaisia niin Suomesta kuin ulkomailta kehittäessään ja testatessaan tuotteitaan Pohjolan olosuhteisiin.

Katso saatavuudet ja hinnat!

Uusi huippuedullinen Lappi Jää-Ahma – pohjoisten olosuhteiden voittaja

Lappi Jää-Ahma on täysin uusi, huippuedullinen nastarengas pohjoismaisiin talviolosuhteisiin. Lappi Jää-Ahmassa on enemmän erinomaista pitoa Lappi Shuriken® -erikoisnastojen sekä ainutlaatuisen Lappi Arctic Ice™ -erikoiskumiseoksen ansiosta.

Lappi Arctic Ice™ -erikoiskumiseos on kehitetty Pohjolan vaihteleviin talviolosuhteisiin – se toimii parhaiten lumella ja jäällä, kylmimmissä ja vaativimmissa olosuhteissa. Kylmällä ja märällä asfaltilla Lappi Arctic Ice™ tarjoaa myös erinomaista turvallisuutta. Lappi Arctic Ice™ seoksessa on käytetty haitallisten öljyjen sijaan aitoa rypsiöljyä, jolla saadaan kylmässä pureva ote jäähän ja lumeen sekä pienennetään päästöjä. Vertaansa vailla oleva Arctic Ice -kumiseos yhdessä äärimmäisen pitävien Shuriken-erikoisnastojen kanssa tekevät Lappi Jää-Ahmasta erinomaisen talvirenkaan.

Lappi Jää-Ahma puree jäähän kuin ahman terävät kynnet. Jää-Ahman ”kynnet” ovat uniikit Lappi Shuriken® -erikoisnastat. Shuriken erikoisnastoilla saadaan jopa 15 % parempi pito jäällä. Uudessa Lappi Jää-Ahmassa tavallista parempi pito ja huippuedullinen hinta ovat kaikki kaikessa.

Lappi Jää-Ahmalla jopa 5 % parempi jääjarrutus!

Rengastestauksen ammattilainen BD Testing Oy testasi Lappi Jää-Ahma- ja Nexen Winguard WinSpike WH62 -nastarenkaat. Lappi Jää-Ahmassa oli 96 Shuriken-erikoisnastaa. Nexenissä oli 190 tavallista nastaa. Testin lopputuloksessa Lappi Jää-Ahma oli 5 prosenttia parempi jääjarrutuksessa kuin Nexen. Lappi Shuriken ® -erikoisnasta ja Lappi Arctic Ice™ -erikoiskumiseos takaavat äärimmäisen talvipidon ja hallittua turvallisuutta.

Lappi Jää-Ahma tarjoaa 96 nastalla paremman pidon kuin normaali rengas kaksinkertaisella nastamäärällä.

Valitsemalla Lappi Renkaat säästät sekä teitä että lompakkoasi!

Kokovalikoima

175/65R14 86T
185/65R14 90T
185/65R15 92T
195/65R15 95T
205/60R16 96T
205/55R16 94T
215/55R16 97T
215/65R16 98T
225/55R16 95T
225/45R17 94T
235/65R17 104T

Lappi Shuriken

Tästä Lappi renkaiden valikoimaan!

Patentoitu Euroopan laajuisesti

Katso Lappi renkaiden valikoima ja hinnat!