Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999)

10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Tmi BikeTema
2488119-9
Pirkkakoivuntie 12
37240 Nokia
info@rengastema.fi

Rekisterin nimi

RengasTema.fi-verkkosivu


Tietosuojaseloste 14.5.2018

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:

  • yrityksemme ja sen työntekijätmaksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
  • kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
  • tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme – tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
  • IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme

Säilytämme henkilötietojasi:

  • verkkokaupassa viiden vuoden ajan
  • sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan
  • kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
  • oikeus tietojen oikaisemiseen
  • oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
  • oikeus vastustaa käsittelyä
  • oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
  • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on “oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.


Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä. Evästeet ovat pieniä määriä dataa, jonka web-palvelin tallentaa käyttäjän tietokoneelle. Tämä data sisältää verkkosivustollemme välttämätöntä tietoa, jotta pystymme tunnistamaan käyttäjän silloin kun hän on kirjautunut verkkokauppaamme. Kun käyttäjä käy sivustollamme uudestaan, voimme nopeasti tunnistaa hänet ja tarjota palveluita juuri hänelle sopivassa muodossa.

Suomen lainsäädännössä evästeet mainitaan Sähköisen viestinnän tietosuojalaissa (SVTSL) 516/2004 (1.6.2009). Sen mukaan verkkosivustoilla kävijöillä on oikeus saada ymmärrettävät ja kattavat tiedot niiden käytön ja tallennuksen tarkoituksesta. Samalla heille annetaan mahdollisuus kieltää evästeiden käyttö.

Jotta RengasTema.fi nettikauppa toimii moitteetta, evästeiden lähettäminen käyttäjän selaimelle täytyy olla käytössä. Käytämme evästeitä myös tilastojen keräämiseen sivuillamme vierailleista käyttäjistä. Mitä paremmin tiedämme, miten verkkosivujamme käytetään, sitä paremmaksi pystymme kehittämään niitä. Kerättyjä tilastotietoja ei koskaan pysty yhdistämään yksittäiseen käyttäjään tai käyttäjätietoihin. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja eikä niitä voida käyttää mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Jos haluat kieltää evästeiden käytön, voit asentaa selaimeesi asetuksen, joka automaattisesti torjuu evästeet. Jos kiellät evästeiden käytön, monien verkkosivustojen toiminnallisuus koneellasi kärsii.